CelinnesMamma

Senaste inläggen

Av Caroline - 1 september 2011 12:26

Finns inget intresse för det här just nu från min sida.... återkommer. :)Love <3/ Caroline

ANNONS
Av Caroline - 27 augusti 2011 17:09

Det har hänt väldigt mycket de senaste dagarna... Varit på cirkus, varit ute och röjt med Mr.Right ;), köpt nya skor till Celinne, slösat, och tjänat pengar, träffat nya trevliga människor, jag ska skriva mer om det...sen. Kommer även bilder från cirkusen :)

ANNONS
Av Caroline - 25 augusti 2011 07:37

Jag är stark för att jag känner mina svagheter.
Jag lever för att jag är en fighter.
Jag är klok för att jag har varit dum.
Jag skrattar för att jag känt sorg.
Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort.
Och jag är stolt över att vara jag! ♥

 

Av Caroline - 24 augusti 2011 09:46

Ahapp...Onsdag igen. Gud, vad veckorna börjar gå fort. Snart är det vinter, och det ogillas. MERA SOMMAR, DEN VAR PÅ TOK FÖR KORT!


Angående kommentarer: Folk är välkomna att tycka vad dom vill, men om jag skriver ett inlägg, för att stötta någon, och som inte riktar sig till en enskild person...varför ska man bli arg och börja hetsa fram en massa argument? Jag skrev ett inlägg, i all välmening, för att stötta en tjej som blir utsatt för elakheter! INGEN behöver ta åt sig av det, mer än hon. Nog sagt om det!


Det är alltid lika roligt att vakna på morgonen med en gounge som vill kramas, pussas, och som skrattar och är glad, det gjorde min dag! Älskade unge, vad du är go, Mamma älskar dig, från djupet av sitt hjärta! Trollunge!   


Till helgen så verkar det som att Celinne är bokad. Med andra ord så kommer hon att vara hos "mommon" fredag till lördag. Varje gång man säger det till henne så säger hon : Mommon, Appus (Hampus), Pitten (Zipper) JAAAAAAAAAA! Och nu har hon ju fått några fler favoriter. Morfar Leif och Diana, och alla mostrarna. När hon hade varit där förra helgen så kom hon hem med två skiiitsöta tröjor som hon fått av dem. Den ena stod det: "Söt men livsfarlig" på, och på den andra "Upptagen".

Haha, skitgulligt ju!


Amen, nämen , där tror jag att jag tar o sätter (ketchup, ketchup) PUNKT! ;)Av Caroline - 23 augusti 2011 19:55

Eftersom jag har dig här igen... kan du vara så vänlig att tala om för mig vem du är? För även fast du sagt allt det där om dig själv, så har jag inget minne av det...:S Jag vill att du talar om för mig vem du är. Jag vill inte att vi ska ta det här samtalet helt öppet, både för din, och för min skull... Jag har ingenting att dölja, de flesta vet vem jag var som 13-14 åring (som jag var när jag umgicks med Aldrin) Jag tänker inte på något sätt ge mig på dig på ett elakt sätt...känner bara att jag vill reda ut det. Tack, snälla!

Av Caroline - 23 augusti 2011 09:59

Tänker börja med att säga att tjejen som kallar sig Linnea, fortfarande inte hört av sig. Vilket resulterar i att det hon har att säga har jag inte mycket över för. Kan man inte stå för det man säger så ska man kanske bara dra igen...

 

Annars så rullar livet på precis som vanligt. Förutom att Celinne börjat dagis igen. Hon stormtrivs, som vanligt. :)

 

En annan grej som är ganska nytt är ju att Mammas docka har varit till sin morfar (Leif Nordström) Och Diana, och sovit över! Det gick jättebra, och Celinne verkar trivas väldigt bra där uppe i Nedansjö. Det värmer i hjärtat så otroligt mycket att det blivit såhär bra. :) Kunde inte önska något mer än det som är just nu! LOVELY!

 

     

Av Caroline - 22 augusti 2011 19:55

....svara med kärlek, för det retar mer än något annat, och tillslut så orkar dessa tröga människor inte bry sig om att tjaffsa längre. Tråkigt nog så verkar de alltid hitta nån ny att bete sig illa mot, men det skadar ju bara personen själv ifråga i slutänden.

 

Som några exempel:

 

Om någon "tar över" ditt slitna ex:

Som man hört så många gånger förut... ge dina gamla leksaker till bättre behövande. Ignorera om hon försöker såra dig genom att använda något som har med dig, och denna kille att göra (till exempel era barn) Du vet ju ändå att det är dina barn... som älskar DIG mest av allt, för du är deras mor! Och hade denne verkligen behövt klargöra för dig 495736485 gånger om dagen hur "lyckliga" dom är? ;P

"I love you" Is a 8 letter phrase, but then again, so is "bullshit". :P

 

Om någon pratar om dig på ett negativt sätt:

 

Hade hon/han behövt göra det om hon/han mådde bra själv, och visste att denne inte gjort något fel?

 

KOM IHÅG, att den som känner sig undergiven, slår hårdast! :)

 

 

Av Caroline - 22 augusti 2011 18:05

Och gissa om hon är glad? :) Tack Gudmor Ulla   


                   

This is me


Kärleken ser inte med ögonen...

Klockan är...

7 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ CelinnesMamma med Blogkeen
Följ CelinnesMamma med Bloglovin'

Time goes on....

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012
>>>

Gräv i det gamla...

Senaste inläggen

Arkiv

besök


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se