CelinnesMamma

Senaste inläggen

Av Caroline - 21 augusti 2011 13:02

Jag skulle vilja att tjejen som kallar sig Linnea tar kontakt med mig via facebook, eller liknande. Jag tycker att vi har en del att prata om, då det du skriver är väldigt mycket grövre än det verkligen var, Jag pratar om mitt o P:s samtal på stan. Jag vet att vi inte sagt just så som du påstår, men jag minns att vi haft det samtalet. Sen så har jag inget minne av det du skriver om Dig själv, minns inte att Tom haft ngn tjej ens? Jag är MYCKET väl medveten om att jag gjort saker som jag idag har väldigt dåligt samvete över. Jag hoppas du vågar kliva fram och säga vem du egentligen är. Ge mig chansen att prata med Dig.

ANNONS
Av Caroline - 12 augusti 2011 08:39

Pierre köpte en Hello Kitty film till Celinne... Vet ni?  JAG GILLAR INTE JAPAN! Musiken i filmen går om och om igen minst 30 gånger på en och en halv timme... och den är oootroooligt tjatig! Den fastnar dessutom i hjärnan när den inte är på... håller på att bli gaaalen!!! Men Celinne gillar den ju, och det är ju det som betyder nåt. Men snäääälla Japan, kan ni sluta upp med såna dumma påhitt till låtar???

ANNONS
Av Caroline - 11 augusti 2011 19:06

Har precis läst Emma Jangestigs bok. Det är bland det värre böcker jag läst...

Det går inte ens att tänka sig in i hennes situation. Fy 17! :,(

Av Caroline - 9 augusti 2011 19:34

                                                                             

Av Caroline - 30 juli 2011 15:12

Jag har kommit i underfund med en sak:

Jag är faktiskt lycklig nu... egentligen. Visst finns det saker som skulle kunna vara lite bättre, så är det väl för alla. Men i det stora hela, så är jag nöjd, och glad. Jag har den vackraste, snällaste och duktigaste ungen på jorden, jag har en snygg, och underbar karl, som jag älskar, och som älskar mig. Jag har ett fint hem, och jag har det mesta jag behöver. Jag har den bästa mamman man kan ha också.

 

Det finns inte mycket att gnälla på.

 

 

På tal om dottern...

När blev hon så duktig på att prata?

Visst, hon har alltid varit duktig på det, men nu har det tagit en enorm fart framåt. Som när hon låg och tittade på svampbob häromdagen, så skulle hon förklara för mig vad dom gjorde:

Såhär sa hon: "Patik hjälpe öppa dörrn pampbob"

Vilket betyder" patrik hjälper svampbob att öppna dörren.

Det blir lite fel, men det kan ju bara vara som det ska i den här åldern..

Men man blir ju så glad när man märker hur hon utvecklas, och att hon faktiskt förstår väldigt mycket mer än vad man ibland kanske tror.

Min lilla gotjej är en stor tjej.  Så är det.

 

Nej, nu ska vi ut o leka.

 

 

Av Caroline - 28 juli 2011 10:04

Mina favoritställen hemma...

                  

Av Caroline - 27 juli 2011 20:51

Ska redan innan tala om varför jag kommer lägga upp en massa bilder som vid första blicken kan se likadana ut...  Celinne ropade:

Maaamma.. KOOOOORT! Så jag tog med mig kameran (mobilen) och gick in till flickan, som jag trodde sov (!) och skulle ta ett kort...(ETT!)... Hon la av världens smile när jag skulle ta kortet. Sen sa hon: Igen! Och på den vägen är det...jag fick inte sluta knäppa bilder på henne. Och för varje bild jag tog så skulle hon vrida huvet och le på olika sätt (inte jag som ville det, HON gjorde det alldeles på eget bevåg) , sen skrattade hon som en tok när jag visade henne resultatet. Vad kommer det här ifrån? För JAG är då SANNERLIGEN INGEN LINSLUS. Men denna donna beter sig som en modell framför kameran. Haha!

 

The result:

 

                       

 

Det här var en stund jag kommer minnas för evigt!

 

De vackraste sakerna i livet kan man inte se eller ta på,

de finns i hjärtat.

Av Caroline - 27 juli 2011 18:43

En bättre dag idag än igår... det tackar vi för :)

Dock är jag sjukligt trött.

Kommer att trampa i säng i samband med att den lilla damen

i familjen gör det.

 

Måste bara skriva av mig om igår...

Stog på balkongen och rökte en cigarett när jag hör hur en kvinna skriker som en galning i en lägenhet i huset mittemot vårt.

Hon skrek, o skrek, det small flera gånger...

sen hör jag ett barn som gråter. HÖGT också.

Kärringen fortsätter skrika och det fortsätter smälla...

Till saken hör att det stog en karl på balkongen där, med huvudet i händerna (antagligen pappan i familjen) men han gjorde ju ingenting åt saken!!!

Jag skrek åt honom att om hon inte lägger ner det hon sysslar med nu så kommer jag ringa polisen. DÅ sa att han åt kärringjäveln (antar jag, han pratade typ somaliska, så jag fattade inte vad han sa) precis då kommer det en vakt och går runt husknuten..så jag ropar: Kan du kolla vad det är som händer? Jag tror hon slår barnet! Jag hade inte behövt ropa på honom, han hade redan ringt polisen, för dom var där efter typ 2-3 minuter. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att dom tog in den galna kvinnan. Såna svin ska inte ha barn.

Punkt slut!

This is me


Kärleken ser inte med ögonen...

Klockan är...

7 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ CelinnesMamma med Blogkeen
Följ CelinnesMamma med Bloglovin'

Time goes on....

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012
>>>

Gräv i det gamla...

Senaste inläggen

Arkiv

besök


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se