CelinnesMamma

Alla inlägg under juli 2010

Av Caroline - 17 juli 2010 09:58

 

Snart är det dax för flytten....och jag har inte ens börjat packa!   

Det kommer ta tuuusen år!

Men som sist, då började jag o Pierre packa kvälen innan vi skulle flytta...haha. Men vi hann! Men det är ju inte riktigt samma sak nu, när det finns en liten i familjen, då måste man ju ta hand om henne samtidigt... så det är nog lika bra att börja snart...:P

Just därför åker vi och köper kartonger idag och sätter igång.


Hoppas att det är ngn som tänker hjälpa till den här gången när det väl är dags...så det inte blir som sist, då Pierre fick bära i princip allt själv, stackarn...:(


  

Av Caroline - 16 juli 2010 23:07

                                         Min underbara vackra karl!

När vi var ner på stan idag fick jag för mig att jag behövde nya  smycken...

Först fick jag ett halsband och ett par örhängen av min underbara karl... sen ville jag ha en fotlänk och en tå-ring.... men när jag såg priset på dem så tyckte jag det var för dyrt...som vanligt. Då tar kärleken grejerna ur händerna på mig, går  fram till kassan, säger skämtsamt till expediten "hörde du? -svindyrt sa hon...som vanligt" och skrattar... och betalar. Jag köper sääällan saker till mig själv, så att få så mycket fint på en och samma gång gjorde mig överlycklig.

 Min Kärlek... du är snäll du!

 

Nog om det... Ni skulle sett mig nyss när jag tog av mig mina kläder och skulle duscha... fick en chock när jag såg mig i spegeln. Det ser ut som att jag har en tröja på mig, även fast jag är näck!! Där snackar man fucked up solbränna.

Jävla skit! :P Tur det finns solarium.

 

Nu ska jag hoppa i säng, bredvid DOM bästaste...

Min Dotter och hennes Pappa. <3

 

  

Av Caroline - 16 juli 2010 10:00

Blä, det går inte att beskriva hur äckligt det är att bo i bredsand.

Jag avråder ALLA som tänkt flytta hit att göra det.


Man får inte sova på nätterna, för 184756382 (utländska) ungar spelar fotboll mittemellan alla husen, MOT VÄGGEN dessutom, så det dundrar i hela lägenheten.

Dom står o skriker utanför fönstren till seeeeeeeent på natten, noll respekt för folk som bor runtomkring.

Min låtsaspappa hade sin bil här utanför, den såg dom till att använda som lekstuga...öppnade ALLA dörrar, inklusive bagaget, och hoppade runt i bilen (som stog upphissad) så det gick hål i plåten under. Föräldrarna satt o tittade på!!!

När det kommer förbi en svensk människa så sitter dom och skrattaråt den personen...högt och tydligt.

Dom slänger soporna UTANFÖR sophuset...om det inte är nån som ser dom, som förra veckan då en gubbe fick skrika åt en av dem, så hon fick gå tillbaka och snällt slänga soporna där dom SKA vara.... vaktmästaren har tillomed satt upp en lapp på sophuset en gång med en bild på sopor som var slängda utanför med texten : NO NO!

VA???!!! Ska det behöva vara så?? Skrattretande.

I trapphusen ser dom också till att slänga sopor, och glas, emellanåt... Tror ni att hyresvärden "dinbostad" gör ngt åt detta? Nej! Jag har ringt en miljard ggr o klagat...men dom tjänar ju mer pengar på att ha dom här, så då får det vara då.


Och är det inte dom, så är det alla missbrukare...som vi inte ens ska gå in på..


Men.... BREDSAND ÄR HÄLSOFARLIGT!


Jag skattar mig lyyyycklig att jag är på väg härifrån.... tack tack tack, gud!

Av Caroline - 14 juli 2010 16:08

Våran lyckopeng :P  

Av Caroline - 14 juli 2010 07:08

Det tror jag stenhårt på nu...


herregud, det är svårt att tro att det är sant. Haft så mkt tur den senaste tiden.

Kommer ni ihåg att jag vann 2000 när jag verkligen behövde det?

Nu är det såhär, att jag och min lilla familj ska flytta om ett par veckor...och ligger ca: 1100 kronor back för det till hyran i den nya lägenheten...

jag har suttit o funderat och gnuggat huvvet rött efter en lösning.... så när Pierre kom hem från jobbet igår så hittade han ett mynt utanför vår dörr...

Vi kollade på internet, och myntet är värt 1200 spänn!!! HEEEEEELT SJUKT!

Jag kommer från och med den stunden och förevigt att tro på, att om man gör rätt saker, så får man bra saker tillbaka... SÅ ÄR DET!



Av Caroline - 7 juli 2010 08:15

I förrgår kväll ringde Pierres bror och ville bjuda oss på hotell,

så vi åkte upp på Södra Berget och spenderade natten där.

Gud vad sjysst det var... att få komma bort hemifrån var verkligen hur skönt som helst... Mysigt som attan var det. Speciellt med frukost...:P Synd att det var så vidrigt kaffe bara...men annars var det bara perfekt!

Tack ska ni ha!!! Så oerhört tacksam!

Av Caroline - 5 juli 2010 07:06

Fy sjutton vad less jag är på människor som inte har vett att respektera det man säger... Berusade människor som inte fattar att dom inte ska gå i närheten av mig eller mitt barn! Jävla äckel! Fy fan! "-nääääämeeen vilken schöööt flicka, det är en flicka va?...åhhh vilka fiiiina ögon...ojojoj, va schöt, man kan vara...lilla lilla gubben då, nä, juschtja, du va ju en tööösch...dollodollodollidoll!"

Ni äcklar mig!

 

Min stackars karl har åkt på jobbet för ännu en dag av tristess...:/ stackarn.

Han kom hem förra veckan och talade om att han knappt pallar med människorna han jobbar med, då alla är deprimerade och bittra... skönt att det bara är 3 veckor till innan han är tillbaka på sin ordinarie arbetsplats.... keep it up, älskling... du fixar det :)  Det är bara att tänka på vad du har när du kommer hem :) Älskar dig, vi!

 

Annars då? Jo....sitter på stranden o schteeeker...inte idag dock tror jag...lite fattigt med sol ute... får se hur det blir senare...kanske mamma kommer och gör oss sällskap? *hoppas*

 

Snart är det dags för flytten också....börjar bli stressad....jööööbbigt.

Men det löser sig, sa kärringen som sket i vasken...:P

 

Have a nice day....I know I will.

 

 

 

 

Av Caroline - 2 juli 2010 06:54

 

Kom på mig själv nyss med att jag faktiskt inte har väntat på helgen för en gång skull.... alltså, jag hade ingen som helst aning om att d va fredag idag.

Men skönt som faen är det ändå...för idag kommer mammsen hem från sthlm. Och jag har saknat henne de senaste dagarna....inte för att hon varit borta mycket mer än så, men jag är ju van att träffa henne typ dagligen.


En av årets hetaste dagar ska det tydligen bli idag... mellan 20 o 30 grader i hela landet... det lär ju vara skiiiitbra för min halvsönderbrända arm det.... ont som fan lär det ju göra, men inte kommer väl jag lära mig nåt av det? Näääädå, kommer förmodligen sitta och jäsa på mammas balkong tills hela jag steks som en stackars liten folieförpackad silljävel...så ligger jag här o grinar för att jag har såååå ont ikväll.....IGEN! :P

Men brun blir man, ja...sen alltså.


Ibland önskar jag verkligen att man kunde få dispens att slå någon, eller tortera.... som igår, när jag läste på Facebook att en hund blivit stulen....och sedan hittats inlåst i en källare!!! Vad fan är det för ngt? VAD I HELVETE ÄR DET FÖR EN STÖRD JÄVLA MÄNNISKA SOM GÖR NÅGOT SÅDANT? Jo, jag fick ju höra det, antagligen skulle den användas för att trissas i hundslagsmål... hörni, jag säger inget mer nu. Lägger ner där. Säkrast så. DET KOKAR I EN NÄR MAN TÄNKER PÅ VAD SOM KUNDE HÄNT DEN STACKAREN.


Det här ser ju mysigt och trevligt ut. ??????????????????????

  



Nej, men annars är det bara fiiiiint.


Flickan växer och knakar hela dagarna. Lär sig nåt nytt i stort sett varje dag...och som faktiskt fastnar också. IGÅR KRÖP HON.

Nu klappar hon när man ber henne, och tittar på lampor.... säger tutte och pappa... tack när hon känner för det, och mamma när hon är hungrig eller trött ...:P som det ska vara...



This is me


Kärleken ser inte med ögonen...

Klockan är...

7 besvarade frågor

Time goes on....

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Gräv i det gamla...

Senaste inläggen

Arkiv

besök


Ovido - Quiz & Flashcards